Alege apartamentul care te definește!

0740 558 855

banner-image

Proiect

Home > Proiect

Bobâlna Residence

Am conceput un ansamblu rezidențial premium, amplasat central, pe strada Bobâlna, nr. 21,  care dispune de o privelişte impresionantă, fiind format din 17 apartamente.

 

LOCALIZARE ŞI APARTAMENTE

Format dintr-un singur imobil, de tip vilă, deja ridicat, dispus pe un regim de înălțime D+P+2+M, complexul oferă 17 unitati locative, cu 2, 3 și 4 camere și tot atatea locuri de parcare, acestea fiind subterane și supraterane.

Funcționalitatea compartimentărilor interioare, suprafețele vitrate ample, poziționarea, în raport cu centrul orașului și finisajele din gama premium, transformă acest complex într-un imobil ideal atât pentru locuință permanentă, cât și pentru achiziționarea în scop investițional.

Localizarea complexului este într-o zonă rezidențială colinară, care oferă o priveliște deosebită, spre zona de case, spre pădure si, mai ales, spre Masivul Piatra Craiului, oferind, viitorilor săi rezidenți, acces facil la centru, la parcul Titulescu, la restaurante, clinici medicale, cafenele și alte puncte de interes ale orașului.

Complexul este poziționat la 2 minute distanță de strada Lungă și, de asemenea, de Clinica de Oncologie, poziționată pe strada Carierei.

 

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ:

Imobilul va beneficia de iluminat ambiental, de lift, cu o capacitate de 6 persoane, acesta făcând legătura între demisol, unde exista parcarea subterană și etajele superioare.

 

SISTEM CONSTRUCTIV:

Construcția este ridicată pe cadre, structura fiind de beton, cu pereții
exteriori și cei dintre apartamente realizați din caramida Porotherm, de 30 cm iar compartimentările interioare, din cărămidă, cu grosimea de 11,5 cm.

 

SISTEME DE INSTALAŢII:

Apartamentele vor deține încălzire centralizată individuală, putând fi dotate, opțional, și  cu încălzire prin pardoseală, în condițiile în care se solicită acest aspect, până la un anumit stadiu al construcției.
Contorizarea este separată, pentru toate utilităţile aferente unităților locative, din acest complex.

 

FINISAJE ŞI DOTĂRI APARTAMENTE:

  • încălzire cu centrală termică proprie, marca Vaillant;
  • lift cu capacitate de 6 persoane;
  • ușa metalică de acces;
  • pardoseala placată cu parchet triplu stratificat, pentru zona de zi și dormitoare;
  • băi complet utilate și mobilate;
  • uși interioare;
  • terase placate cu gresie;
  • tâmplărie cu geamuri termopan, cu 6 camere și 3 foi de sticlă, marca Gealan;
  • pereţii finisaţi, vopsiţi în alb, la predarea apartamentelor;
  • Acces securizat în complex.

Spaţiile generoase, natura ergonomică a fiecărui detaliu şi, mai ales, priveliştea incredibilă, vă vor asigura, fără nicio îndoială, confortul de care aveţi nevoie.
Un element foarte important, demn de luat în calcul, este acela că, atât majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafeţe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră, în raport cu cel artificial.